пятница, 9 мая 2014 г.

Ищем Android программиста во Львов!

И снова здравствуйте.

Ищем Android программиста для нашего дорогого сердцу CMD. Аня Головченко, СОО компании, написала какого человека они хотели бы видеть. 
Если вы такой, мы ждем от вас писем по адресу vpridatko@yandex.ru и muza-doshdja@yandex.ua

Ми шукаємо людину, яка може не просто кодити і дебажити. Нам потрібна людина, яка вміє думати, говорити, дізнаватись, вчитись. Висока ступінь довіри і незалежності в CMD - це те, чим ми пишаємось і що потребує не тільки віддачі в роботі і команді, але й щирості. Ми вміємо працювати з поїздів, літаків, з дому і з Карпат, тому що ми знаємо, що треба робити і як наша робота важлива для наших клієнтів.


Хто наші клієнти? - Норвезькі медіа-компанії і стартапи, проте раз на 2 роки трапляються і українські проекти, які нам дуже цікаві і ми за них беремось: Lviv Travel Guide для туристів під час Євро 2012, аплікація для мережі Окко і Фішка (виграли тендер в квітні 2014)
Відповідно ми робимо продукти, котрими буде користуватись велика кількість людей. це може бути продукт для перегляду трансляцій спортивних подій у реальному часі (video streaming). зараз ми досить багато працюємо з context aware content, local / personal news.


В середньому проект триває 3 місяці, проте є клієнти, із якими співпрацюємо вже більше 2 років та, відповідно, підтримуємо їх аплікацію (iOS)
Проте ми не шукаємо людину під проект, ми шукаємо людину в команду, і будем шукати її доти, доки не будемо впевнені один в одному на 100%. Бо націлені тільки на довготривалі стосунки.
Це і є перевагою невеликих “сімейних” компаній - згуртованість, низька плинність, довіра, дружні стосунки і підтримка не тільки в офісі, але й поза ним.
Переглянь, будь ласка, наш профіль на fb, де можеш побачити наші будні і свята, побачити наші обличчя :)


Що з соціального і привабливого є в CMD: персональні заняття з англійської в офісі; 4 тижня відпусток + 3 оплачувані дейофи і ще +3, якщо в тебе є діти; оплачувані обіди; підтримка поїздок на конференції і івенти; схема 50/50 для підтримки купівлі дівайсів для домашнього користування; гнучкий графік роботи. Співпрацюємо по договорам із ФОПами, ЗП в гривнях на день обміну, податки і бухгалтер оплачуються CMD.


При потребі їздимо на воркшопи в Норвегію, клієнти приїжджають до нас в офіс.


Вакансія відкрилась у зв’язку із тим, що проектів стало більше, ніж людей :)


Цінуємо вміння керувати невеликими командами (2-3 розробника), спілкуватись напряму із замовником, мати якості product ownerа і взагалі :) таку людину, що і швець і жнець :)
Якщо чогось не робив або не вмієш, то це не проблема. Головне, щоб було бажання це робити і вчитись.
Англійська мова потрібна на високому рівні (розмовна і письмова)


Як правило, інтерв’ю проходить в 2 етапи: 1) технічне і загальне докупи (десь 1-1.5 години) 2) зустріч із СТО, якщо пройшов етап 1. Далі оффер, якщо все гуд :)


Комментариев нет: