среда, 11 июня 2014 г.

Шукаємо iOS developer во Львов


Шукаємо iOS програміста для нашого дорогого серцю CMD. Аня Головченко, COO компанії написала яку людину вони хотять бачити:

Якщо ви така людина, то ми чекаємо від вас писем за адресами: vpridatko@yandex.ru та muza-doshdja@yandex.ua

Ми шукаємо людину, яка може не просто кодити і дебажити. Нам потрібна людина, яка вміє думати, говорити, дізнаватись, вчитись. Висока ступінь довіри і незалежності в CMD - це те, чим ми пишаємось і що потребує не тільки віддачі в роботі і команді, але й щирості. Ми вміємо працювати з поїздів, літаків, з дому і з Карпат, тому що ми знаємо, що треба робити і як наша робота важлива для наших клієнтів.

Хто наші клієнти? - Норвезькі медіа-компанії і стартапи, проте раз на 2 роки трапляються і українські проекти, які нам дуже цікаві і ми за них беремось: Lviv Travel Guide для туристів під час Євро 2012, аплікація для мережі Окко і Фішка (виграли тендер в квітні 2014)
Відповідно ми робимо продукти, котрими буде користуватись велика кількість людей. Це може бути продукт для перегляду трансляцій спортивних подій у реальному часі (video streaming). Зараз ми досить багато працюємо з context aware content, local / personal news.
Також ми працюємо над власним продуктом, сервісом для норвезьких спортивних клубів, mobile first.

Нам потрібна людина з таким досвідом

 Досвід в розрозбці з використанням Objective-C для iOS від 3 років
- Знання iOS SDK та базових фреймворків (Foundation, UIKit, CoreData etc)
- Професійний досвід в розробці бізнес аплікацій для iOS
- Досвід роботи з Git, створення гілок та стратегії злиття
- Вміти мислити нестандартно
- Здатність знаходити проблеми та швидко їх вирішувати
- Здатність вести проекти

Буде перевагою

- Досвід CocoaPods
- Storyboards та AutoLayouts
- Розуміння в гарному UX та зацікавлення в розробці UI
- Активний аккаунт в GitHub / внески до відкритого коду

В середньому проект триває 3 місяці, проте є клієнти, із якими співпрацюємо вже більше 2 років та, відповідно, підтримуємо їх аплікацію (iOS)
Проте ми не шукаємо людину під проект, ми шукаємо людину в команду, і будем шукати її доти, доки не будемо впевнені один в одному на 100%. Бо націлені тільки на довготривалі стосунки.
Це і є перевагою невеликих “сімейних” компаній - згуртованість, низька плинність, довіра, дружні стосунки і підтримка не тільки в офісі, але й поза ним.
Переглянь, будь ласка, наш профіль на fb, де можеш побачити наші будні і свята, побачити наші обличчя :)

Що з соціального і привабливого є в CMD: персональні заняття з англійської в офісі; 4 тижня відпусток + 3 оплачувані дейофи і ще +3, якщо в тебе є діти; оплачувані обіди; підтримка поїздок на конференції і івенти; схема 50/50 для підтримки купівлі дівайсів для домашнього користування; гнучкий графік роботи. Співпрацюємо по договорам із ФОПами, ЗП в гривнях на день обміну, податки і бухгалтер оплачуються CMD.

При потребі їздимо на воркшопи в Норвегію, клієнти приїжджають до нас в офіс.

Цінуємо вміння керувати невеликими командами (2-3 розробника), спілкуватись напряму із замовником, мати якості product ownerа і взагалі :) таку людину, що і швець і жнець :)
Якщо чогось не робив або не вмієш, то це не проблема. Головне, щоб було бажання це робити і вчитись.
Англійська мова потрібна на високому рівні (розмовна і письмова)

Як правило, інтерв’ю проходить в 2 етапи: 1) технічне і загальне докупи (десь 1-1.5 години) 2) зустріч із СТО, якщо пройшов етап 1. Далі оффер, якщо все гуд :)

Навіть якщо лишились якісь сумніви після прочитання цього опусу, то наші двері завжди відкриті, тож можна просто завітати в гості на чайкаву!


Комментариев нет: